KVALITETA NAM JE VAŽNA

Vuse ti želi pružiti tačne i relevantne informacije o vapingu koje ti mogu pomoći kod rješavanja nedoumica ili pitanja koja imaš, jer nam je važna kvaliteta tvog vaping iskustva.

“JE LI VAPING SIGURAN?
KOJE SU INFORMACIJE POUZDANE?”

RAZGOVARAJ O ONOME ŠTO
TI JE BITNO

VUSE JE LIDER U
ZNANOSTI O VAPINGU

Naši potrošači su nam na prvom mjestu tokom razvoja naših proizvoda.

KAKO VUSE OSIGURAVA KVALITETU

ODGOVORNOST I TRANSPARENTNOST

Tome smo predani.

VUSE JE LIDER U ZNANOSTI O VAPINGU

Potrošači su nam na prvom mjestu tokom razvoja naših proizvoda. Zato naš stručni tim tehničara, znanstvenika i inženjera pažljivo kreira naše proizvode. U nastavku saznaj više o postupku razvoja naših proizvoda.

KAKO VUSE OSIGURAVA
SVOJU KVALITETU

Zadovoljstvo potrošača u središtu je svega što radimo – dizajna, razvoja i proizvodnje naših proizvoda. Detaljno provjeravamo svaki element naših proizvoda – od dijelova koji ih sačinjavaju, do pare koja iz njih izlazi.

  • U našim su tekućinama samo visokokvalitetni sastojci
  • Testiramo svaki pojedini sastojak i svaki pojedini materijal
  • Testiramo svaku seriju tekućina i osiguravamo njezinu zaštićenost od neovlaštenog otvaranja
  • Naše proizvode razvijamo s visokom razinom zaštite od pregrijavanja
  • Provodimo stroge proizvodne procese i kontrolu kvalitete

STANDARDI KVALITETE
VAPINGA

Zalažemo se za standarde proizvoda i pridonijeli smo prvim svjetskim standardima propisanima za e-cigarete, koje su izradili Francuski institut za standarde AFNOR i Britanski institut za standarde.

NAŠA 360°
ZNANSTVENA
PERSPEKTIVA

Shodno tome, naše materijale i komponente najsavremenije testiramo. Zapošljavamo više od 50 znanstvenika iz raznih disciplina, od toksikologije do razvoja i proizvodnje uređaja te bioznanosti i analitičkog računarstva.

50

ZNANSTVENIKA

100+

TESTIRANJA PROIZVODA

1000

SATI TESTIRANJA PRIJE NEGO ŠTO PROIZVOD DOĐE U TVOJE RUKE

KOLIKO STROGO TESTIRAMO NAŠE VAPING PROIZVODE?

Svi naši proizvodi prolaze kroz 1000 sati testiranja od strane 50 znanstvenika prije nego što stignu do tebe. Tek kada smo potpuno sigurni da proizvod zadovoljava naše visoke standarde kvalitete, plasiramo ga na tržište.

01. ZNAMO KAKO
VAPE-ATE

Naši znanstvenici koriste vaping stroj za topografiju kako bi odredili koliko dugo i koliko duboko korisnici inhaliraju kada koriste e-cigarete.

02. SAKUPLJANJE
PARE

Zatim, e-cigarete povezujemo sa simulatorom vapinga koji reproducira ponašanje korisnika i prikuplja paru za detaljnu analizu.

03. ANALIZIRANJE
PARE

Naši znanstvenici kroz kromatografiju testiraju paru kako bi identificirali njezine komponente.

04. OCJENJIVANJE
REZULTATA

Naši profesionalni toksikolozi zatim procjenjuju rezultate.

05. REFORMULACIJA I
REINŽENJERING

Na temelju naših saznanja, reformuliramo naše tekućine i rekonstruiramo uređaje kako bismo poboljšali kvalitetu pare. Koristimo samo visokokvalitetne farmaceutske i prehrambene sastojke kako bismo maksimizirali čistoću sastojaka.

06. POSTUPAK
ODOBRAVANJA

Ponavljamo cijeli ovaj postupak za svaku formulaciju tekućina i uređaja koje izradimo, dok nismo u potpunosti zadovoljni rezultatima.

NAŠI LABORATORIJI

Koristimo širok raspon analitičkih tehnika, specijaliziranu tehnologiju i stručnost za razvoj i provođenje detaljnih testiranja naših proizvoda, interno i s akreditiranim laboratorijima trećih strana. Od aroma i tekućina koje formuliramo, do uređaja koje proizvodimo.

VAPING TOPOGRAFSKI STROJ

SIMULATOR VAPINGA

KROMATOGRAFSKI STROJ

ANALIZATOR PARE

PROSTORIJA ZA FORMULACIJU

ODGOVORNOST I TRANSPARENTNOST

Naša odgovornost širi je pojam od same kvalitete naših proizvoda. Posvećeni smo otvorenosti i transparentnosti na svakom koraku. Evo kako:

SAMO 18+

Provjeravamo dob na našoj web stranici i na prodajnim mjestima, kako bismo bili sigurni da su naši Vuse proizvodi dostupni samo odraslim potrošačima nikotinskih proizvoda.

TRANSPARENTNOST

Naši su proizvodi zapakirani zajedno s detaljnim popisom svakog sastojka e-tekućine. Jer ako je važno, mora biti vidljivo.

UPOZNAJTE TIM ZNANSTVENIH STRUČNJAKA ZA VAPE

Od toksikologije do razvoja i proizvodnje uređaja, bioznanosti do analitičkog računarstva, imamo 360° perspektivu inženjera i znanstvenika koji zajedno sarađuju. Naš stručni tim za vape je spreman podijeliti svoju izvrsnost kako bi odgovorili na tvoja pitanja.

marina trani vuse hrvatska

MARINA TRANI

Globalna voditeljica novih kategorija, istraživanja i razvoja

Marina brine o zadovoljavajućoj razini kvalitete naših proizvoda prije nego što izađu na tržište. “Rigorozno testiramo svaku novu e-tekućinu i svaki novi uređaj koji razvijamo. Tek kada smo potpuno zadovoljni, plasiramo ga na tržište.”

helena digard vuse hrvatska

HELENA DIGARD

Menadžerica za primjenjenu znanost novih kategorija

Helena je odgovorna za upravljanje razvojem znanstvenih platformi za Vuse e-cigarete. “Vjerujemo kako je temelj znanosti o vapingu povezan s razumijevanjem ponašanja potrošača, što je ključno za inovacije e-cigareta.”

david oreilly vuse hrvatska

DR. DAVID O'REILLY

Direktor BAT Grupe za znanost, istraživanje i razvoj

“Slijedimo visoke standarde kako bismo osigurali kvalitetu – to je u središtu svega što radimo. Primjerice, uređaje dizajniramo s visokom razinom zaštite od prenaprezanja i zagrijavanja. Provodimo stroge procese proizvodnje i kontrole kvalitete na svakoj razini proizvodne linije.”

dominic turner vuse hrvatska

DOMINIC TURNER

Voditelj razvoja proizvoda, nove kategorije

Dominic vodi organizaciju za istraživanje i razvoj parnih sustava, razvijajući proizvode za potrošače diljem svijeta.“Naš tim razvija uređaje iduće generacije i tekućine visoke kvalitete i učinkovitosti. Zahvaljujući našoj širokoj internoj i eksternoj suradnji, težimo ka proizvodu koji donosi izvrsno iskustvo.”

DOPUSTI NAM DA ODGOVORIMO NA TVOJA PITANJA

Nadamo se da smo odgovorili na sva tvoja pitanja i razrješili nedoumice. Ukoliko ti je još nešto nejasno nakon ove stranice, slobodno nas nazovi ili nam piši.