vuse hr

ODGOVORNO ZBRINITE SVOJE ISKORIŠTENE VAPING UREĐAJE

Vjerujemo kako je uloga svih nas voditi brigu o okolini, stoga poduzimamo korake kako bismo smanjili naš utjecaj na okolinu.

S obzirom na to kako je vaping alternativa tradicionalnim cigaretama, u kojoj sada uživaju milioni, znamo da je važno djelovati kako bismo iza sebe ostavili manje te smo zbog toga razvili projekat Vuse Take-Back.

Što je Vuse Take-Back i kako funkcionira?

Radi se o prikupnim tačkama dostupnim na kioscima iNovina na koje će potrošači moći donijeti svoje iskorištene Vuse uređaje, a mi ćemo se pobrinuti za njihovo odgovorno zbrinjavanje uz podršku naših partnera.

To će vam omogućiti da nastavite uživati u vapingu, bez nužnog zagađivanja okoliša. Dovoljno je svoje VuseGo uređaje odnijeti na prodajna mjesta iNovina te ih tamo odložiti. Prodajna mjesta dostupna su na linku.

Daljnju brigu o njima, preuzimamo mi. Stoga nam se pridruži u ovoj pozitivnoj promjeni, jedan po jedan VuseGo uređaj.

PRIDRUŽITE SE PRVOM GLOBALNOM UGLJIČNO NEUTRALNOM VAPING BRENDU*

NAŠA SVRHA, NAŠA AKCIJA:

Vjerujemo kako je uloga svih nas voditi brigu o našoj okolini. Zato poduzimamo korake kako bismo vam isporučili održivije proizvode za vaping i smanjili naš utjecaj na okolinu.

ZAJEDNO MOŽEMO BITI LJUBAZNIJI PREMA PLANETI.

MI SMO UGLJIČNO NEUTRALNI: 100% certificiran od strane Vertisa, kompanije za trgovinu ekološkom robom i savjetovanje na temu ugljika.

Vertis je neovisno certificirao Vuse, nakon završenog plana dekarbonizacije koji je uključivao:

  • poboljšanje energetske učinkovitosti naših tvornica nadogradnjom na opremu s manjim udarom

  • povećanje korištenja obnovljive energije putem održive nabave energije i proizvodnje na licu mjesta

  • kontinuirana kompenzacija ugljika kroz projekte pošumljavanja u Južnoj Americi

*Procjena temeljena na internim predviđanjem prodaje Vuse Go, [Vuse Go Max], Vuse ePod, ePen, eTank mini, Alto uređaja i ostalih proizvoda za konzumaciju (izračunato u martu 2022.) za period od aprila 2022. do aprila 2023. godine.