ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

ŠTO JE VUSE GO?

Vuse GO je jednokratni uređaj za vaping dizajniran za trenutke u pokretu. Nije ga moguće puniti i sadrži ne zamjenjivu litij-ionsku polimer bateriju. Svaki uređaj je namijenjen za jednokratnu upotrebu i omogućuje do 500 udisaja*. Ne pokušavajte ga ponovno napuniti jer to može dovesti do izljevanja tekućine i oštećenja vašeg uređaja.

*Temeljeno na laboratorijskom testiranju novoproizvedenog proizvoda i može varirati ovisno o načinu korištenja.

ZAŠTO NA MOM VUSE GO UREĐAJU TREPERI PLAVO SVJETLO?

Plavo bljeskajuće svjetlo koje treperi na dnu vašeg uređaja znači da je baterija uređaja potpuno prazna, stoga je uređaj potrebno odložiti i zamijeniti novim.

TREBAM LI PUNITI SVOJ VUSE GO?

Ne, Vuse GO je jednokratni uređaj i ne može se puniti. Svaki je Vuse GO za jednokratnu upotrebu i omogućuje do 500 udisaja prije pražnjenja baterije, a broj udisaja izmjeren je u laboratorijskom testiranju novoproizvedenog proizvoda. No, to može varirati ovisno o individualnom ponašanju pri korištenju.

KAKO KORISTITI VUSE GO UREĐAJ?

Kako biste započeli koristiti svoj Vuse GO uređaj, izvadite ga iz pakiranja, otvorite ga i s njega skinite zaštitu (i s gornjeg i s donjeg dijela) te ga aktivirajte udisajem.

ZAŠTO IZ MOG VUSE GO UREĐAJA NE IZLAZI PARA?

Može biti neki od sljedećih razloga:

  • Vaš Vuse Go je možda prazan te vas molimo da ga odgovorno zbrinete.
  • Moguće je da nečistoća blokira nastavak za usta te ga je potrebno očistiti suhom krpom. Alternativno, možete koristiti antibakterijske maramice za čišćenje nastavka za usta i ostaviti da se nastavak za usta osuši prije upotrebe.

Ako vaš Vuse GO i dalje ne radi, molimo vas da se obratite timu za korisničku podršku na broj telefona 0800 0027 ili putem maila na info@vuse.hr.

KOLIKO UDISAJA OMOGUĆUJE JEDNOKRATNI VUSE GO?

Svaki Vuse GO za jednokratnu upotrebu može isporučiti do 500 udisaja prije nego što se baterija isprazni*, no to može varirati ovisno o navikama pojedinačnih korisnika.

*izmjereno u laboratorijskom ispitivanju novoproizvedenog proizvoda.

KOJI SU VUSE GO JEDNOKRATNI OKUSI ZA VAPE DOSTUPNI?

Vuse GO dostupan je u šest okusa: Mango Ice, Watermelon Ice, Berry Blend, Peppermint Ice, Strawberry Ice i Creamy Tobacco.

POSTOJI LI VUSE GO U RAZLIČITIM NIKOTINSKIM JAČINAMA I KOJE JAČINE SU DOSTUPNE?

Vuse GO dolazi u jačini od 10 mg/ml i 20 mg/ml.

NALAZE LI SE SOLI NIKOTINA U MOM VUSE GO UREĐAJU?

Da, Vuse GO eTekućine sadrže soli nikotina.