zlatni vuse go uređaj
prodaja e-cigareta vuse go  u i novinama

U TRGOVINI BLIZU TEBE

Vuse proizvode možeš naći u preko 1.000 trgovina u Hrvatskoj.

PRONAĐI NAJBLIŽU
crveni i zlatni vuse uređaji

KVALITETA JE BITNA

Saznaj više

Upoznaj Vuse

Tokom 2013. godine, Vuse je lansiran u Ujedinjenom Kraljevstvu, pokrenuo je uspon e-cigareta i postao lider u znanosti o vapingu. Od tada, proširili smo naše poslovanje u više od 25 zemalja i izrasli u jedan od najvećih i najpouzdanijih vaping brandova na svijetu. U Vuse-u, naša misija je pružiti odraslim pušačima i korisnicima nikotina visokokvalitetne alternativne nikotinske proizvode.

Vuse je danas #1 globalni vaping proizvod s najnaprednijom tehnologijom i premium dizajnom. Naša je misija pružiti najkvalitetnije vaping iskustvo.

Vuse Go je mali, jednokratni uređaj, idealan za sve koji traže praktično iskustvo vapinga, bez brige o mijenjanju spremnika i punjenju baterije. Svaki Vuse Go uređaj dolazi unaprijed napunjen sa 2ml eTekućine, potpuno napunjenom litij-ionskom polimerskom baterijom koja će osigurati oko 600 udisaja* i dostupan je u nikotinskoj jačini od 0 mg/ml, 10mg/ml i 20mg/ml. *Temeljeno na laboratorijskom testiranju novoproizvedenog proizvoda i može varirati ovisno o navikama pojedinačnih korisnika.

*Temeljeno na laboratorijskom testiranju novoproizvedenog proizvoda i može varirati ovisno o navikama pojedinačnih korisnika.