KVALITET JE BITAN

Vuse želi da pruži tačne i relevantne informacije o vapingu koje ti mogu pomoći kod rešavanja nedoumica ili pitanja koja imaš, jer kvalitet vašeg vaping iskustva važan.

RAZGOVARAJ O ONOME ŠTO
TI JE BITNO

VUSE ISTRAŽIVANJA O VAPINGU

Potrošači su uvek na prvom mestu tokom razvoja proizvoda.

KAKO VUSE OSIGURAVA KVALITET

ODGOVORNOST I TRANSPARENTNOST

Tome smo predani.

KAKO VUSE SPROVODI ISTRAŽIVANJA O VAPINGU

Naši potrošači su u centru razvoja naših proizvoda. Zato naš stručni tim tehničara, naučnika i inženjera pažljivo kreira naše proizvode. U nastavku saznaj više o postupku razvoja naših proizvoda.

KAKO VUSE OSIGURAVA
SVOJ KVALITET

Zadovoljstvo potrošača je u središtu svega što radimo – dizajna, razvoja i proizvodnje naših proizvoda. Detaljno proveravamo svaki element naših proizvoda – od delova koji ih sačinjavaju, do pare koja iz njih izlazi.

  • U našim su tečnostima samo visokokvalitetni sastojci

  • Testiramo svaki pojedini sastojak i svaki pojedini materijal

  • Testiramo svaku seriju tečnosti i osiguravamo njenu zaštićenost od neovlašćenog otvaranja

  • Naše proizvode razvijamo s visokom nivoom zaštite od pregorevanja

  • Provodimo stroge proizvodne procese i kontrolu kvaliteta

STANDARDI KVALITETA
VAPINGA

Zalažemo se za standarde proizvoda i doprinosimo prvim svetskim standardima propisanima za e-cigarete, koje su izradili Francuski institut za standarde AFNOR i Britanski institut za standarde.

NAŠA 360°
NAUČNA
PERSPEKTIVA

Shodno tome, naše materijale i komponente testiramo najsavremenijim metodama. Zapošljavamo više od 50 naučnika iz raznih disciplina, od toksikologije do razvoja i proizvodnje uređaja pa do bioinženjeringa i analitike.

50

NAUČNIKA

100+

TESTIRANJA PROIZVODA

1000

SATI TESTIRANJA PRE NEGO ŠTO PROIZVOD DOĐE U TVOJE RUKE

KOLIKO STROGO TESTIRAMO NAŠE VAPING PROIZVODE?

Svi naši proizvodi prolaze kroz 1000 sati testiranja od strane 50 naučnika pre nego što stignu do tebe. Tek kada smo potpuno sigurni da proizvod zadovoljava naše visoke standarde kvaliteta, plasiramo ga na tržište.

01. ZNAMO KAKO
KAKO KORISTITE VAPE

Naši naučnici koriste vaping mašinu za topografiju kako bi odredili koliko dugo i koliko duboko korisnici udišu kada koriste e-cigarete.

02. SKUPLJANJE
PARE

Zatim, e-cigarete povezujemo sa vaping simulatorom koji reprodukuje ponašanje korisnika i prikuplja paru za detaljnu analizu.

03. ANALIZIRANJE
PARE

Naši naučnici kroz kromatografiju testiraju paru kako bi identifikovali najvažnije komponente.

04. OCENJIVANJE
REZULTATA

Naši profesionalni toksikolozi zatim procenjuju rezultate.

05. REFORMULACIJA I

REINŽENJERING

Na bazi naših saznanja, radi se reformulacija naše tečnosti i rekonstrukcija uređaje kako bismo poboljšali kvalitet pare. Koristimo samo visokokvalitetne farmaceutske i prehrambene sastojke kako bismo maksimizovali čistoću sastojaka

06. POSTUPAK
ODOBRENJA

Ponavljamo celi ovaj postupak za svaku formulaciju tečnosti i uređaja koje izradimo, dok nismo u potpunosti zadovoljni rezultatima.

NAŠE LABARATORIJE

Koristimo širok raspon analitičkih tehnika, specijalizovanu tehnologiju i stručnost za razvoj i provođenje detaljnih testiranja naših proizvoda, interno i s akreditovanim laboratorijima trećih strana. Od aroma i tečnosti koje formulišemo, do uređaja koje proizvodimo.

VAPING TOPOGRAFSKA MAŠINA

VAPING SIMULATOR

KROMOTOGRAFSKA MAŠINA

ANALIZATOR PARE

PROSTORIJA ZA FORMULACIJU

ODGOVORNOST I TRANSPARENTNOST

Naša odgovornost je širi pojam od samog kvaliteta naših proizvoda. Posvećeni smo otvorenosti i transparentnosti na svakom koraku. Evo kako:

SAMO 18+

Proveravamo starosni uzrast na našoj web stranici i na prodajnim mestima, kako bismo bili sigurni da su naši Vuse proizvodi dostupni samo odraslim potrošačima nikotinskih proizvoda.

TRANSPARENTNOST

Naši su proizvodi su zapakovani zajedno s detaljnom specifikacijom svakog sastojka tečnosti. Jer ako je važno, mora biti vidljivo.

UPOZNAJTE NAUČNI TIM NAŠIH STRUČNJAKA ZA VAPE

Od toksikologije do razvoja i proizvodnje uređaja, bioinženjeringa do analitike, imamo 360° perspektivu inženjera i naučnika koji zajedno sarađuju. Naš stručni tim za vape je spreman podeliti svoju stručnost kako bi odgovorili na tvoja pitanja.

marina trani vuse hrvatska

MARINA TRANI

GLOBALNI MENADŽER NOVIH KATEGORIJA, ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Marina brine o zadovoljavajućem nivou kvaliteta naših proizvoda pre nego što izađu na tržište. “Rigorozno testiramo svaku novu tečnost i svaki novi uređaj koji razvijamo. Tek kada smo potpuno zadovoljni, plasiramo ga na tržište.”

helena digard vuse hrvatska

HELENA DIGARD

MENADŽER ZA PRIMENU NAUKE U NOVIM KATEGORIJAMA

Helena je odgovorna za upravljanje razvojem naučnih platformi za Vuse elektronske cigarete. “Verujemo kako je temelj nauke o vapingu povezan s razumevanjem ponašanja potrošača, što je ključno za inovacije elektronskih cigareta.”

david oreilly vuse hrvatska

DR. DAVID O'REILLY

DIREKTOR BAT GRUPE ZA NAUKU, ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

“Pratimo visoke standarde kako bismo osigurali kvalitet – to je u središtu svega što radimo. Na primer, uređaje dizajniramo s visokim nivoom zaštite od prepunjavanja i zagrevanja. Sprovodimo stroge procese proizvodnje i kontrole kvaliteta na svakom nivou proizvodne linije.”

dominic turner vuse hrvatska

DOMINIC TURNER

MENADŽER ZA RAZVOJ PROIZVODA, NOVE KATEGORIJE

Dominic vodi organizaciju za istraživanje i razvoj sistema koji rade na paru, razvijajući proizvode za potrošače širom sveta.“Naš tim razvija uređaje naredne generacije i tečnosti visokog kvaliteta i uspešnosti. Zahvaljujući našoj širokoj internoj i eksternoj saradnji, težimo ka proizvodu koji donosi izvrsno iskustvo.”

IMAŠ DODATNIH PITANJA?

Nadamo se da smo odgovorili na sva tvoja pitanja i da smo razrešili nedoumice. Ukoliko ti je još nešto nejasno nakon ove stranice, slobodno nas nazovi ili nam piši.