50 επιστήμονες, 1000 ώρες δοκιμών πριν φτάσει στα χέρια σας

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή από 10€ και άνω

Προϊόν της χρονιάς 2021

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

    Η British American Tobacco ΕΛΛΑΣ Α.Ε., με έδρα το Μαρούσι, Αττική επί της οδού Αγίου Θωμά 27 (εφεξής "ΒΑΤ" ή «Εταιρεία»), ως Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, επιθυμεί να ενημερώσει τους πελάτες της, υφιστάμενους και μελλοντικούς, σχετικά με τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων:

    H Εταιρεία διαχειρίζεται συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας μέσω χρήσης ηλεκτρονικών πλατφορμών συνεργαζόμενων τρίτων εταιριών, στις οποίες καταχωρούνται και διατηρούνται τα δεδομένα των πελατών που υποβάλλουν παραγγελίες και ολοκληρώνουν τις αγορές τους online και παρέχουν τη συγκατάθεσή τους όπου απαιτείται κατά περίπτωση από το ισχύον νομικό πλαίσιο για το σκοπό της λήψης ενημερωτικού & προωθητικού υλικού & τη λήψη προσκλήσεων σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.

    Οι συνεργαζόμενες τρίτες εταιρείες, για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων (GDPR), αναφορικά με τις συγκεκριμένες λειτουργίες που έχουν κατά περίπτωση αναλάβει, ενεργούν ως εκτελούσες την επεξεργασία. Για τις λειτουργίες αυτές η Εταιρεία  παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, έχει υπογράψει δε ειδικές συμβάσεις με τις εταιρείες στις οποίες έχει αναθέσει την εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο. Η Εταιρεία έχει νομίμως διασφαλίσει ότι οι εκτελούσες για λογαριασμό της την επεξεργασία πληρούν τις προϋποθέσεις και παρέχουν επαρκείς διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

    Ανάλογα με τις περιστάσεις ενδέχεται να συλλέξουμε κάποιες ή όλες τις πληροφορίες που αναφέρονται παρακάτω:

    • Ονοματεπώνυμο
    • Τηλέφωνο
    • Email
    • Στοιχεία τιμολογίου (επωνυμία ατομικής επιχείρησης, επαγγελματική δραστηριότητα, ΑΦΜ), των προμηθευτών ή πελατών μας στην περίπτωση αγοράς προϊόντων από το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων, ή από την ιστοσελίδα μας.
    • Ταχυδρομική Διεύθυνση (η οποία σε περίπτωση ηλεκτρονικής συναλλαγής μπορεί να διακρίνεται σε διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση χρέωσης)
    • Χαρακτηριστικά συσκευής που αποτελεί το προϊόν αγοράς ή εγγύησης (σε συνδυασμό με τα λοιπά προσωπικά δεδομένα σας)
    • Ημερομηνία γέννησης
    • Επιπλέον πληροφορίες που επιλέγει να μας δώσει ο πελάτης ή επισκέπτης της ιστοσελίδας μας

     

    Ενημερώνουμε ειδικότερα ότι τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς δεν αποθηκεύονται σε καμία βάση δεδομένων της Εταιρείας μας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας που είναι αρμόδια για την επιβεβαίωση και εν γένει διαχείριση της οικονομικής μεταφοράς.

     

    Συλλέγουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας διαβιβάζετε τη στιγμή που

    • Πραγματοποιείτε παραγγελία και ηλεκτρονική αγορά, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας
    • Πραγματοποιείτε αγορά προϊόντων μας ή επισκευάζετε την συσκευή σας σε συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα
    • κάνετε εγγραφή της συσκευής σας στην ιστοσελίδα μας,
    • κάνετε εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο,
    • επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email, τηλεφωνικά ή με άλλον τρόπο

    Είναι δυνατό να αποκτήσουμε δεδομένα και από άλλες τρίτες πηγές, όπως για παράδειγμα όταν συνεργάτες μας συλλέγουν τα στοιχεία σας από το ενδιαφέρον που εκδηλώνετε για τα προϊόντα μας, ή όπως προαναφέρθηκε από την αγορά προϊόντων μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας, στο πλαίσιο κοινωνικών ή άλλων προωθητικών εκδηλώσεων, ή όταν ενεργοί πελάτες, μας προτείνουν να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για την επίλυση προβλημάτων σχετικών με τη λειτουργία της συσκευής ή για  την ενημέρωση που επιθυμείτε να λάβετε σχετικά με τα προϊόντα μας.

    Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς είναι απαραίτητα για να μας επιτρέψουν να εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας προς εσάς ή προς άλλους. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε μια ηλεκτρονική αγορά θα σας ζητηθούν στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης, ενώ ενδέχεται να ζητηθούν και στοιχεία προς διευκόλυνση της παράδοσης της παραγγελίας σας (π.χ διεύθυνση αποστολής). Ακόμα, όταν εγγράφεστε στο Newsletter μας προκειμένου να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να καταχωρίσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα και τη χώρα διαμονής σας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το αίτημά σας. Επιπλέον άλλα στοιχεία σας μπορεί να χρειαστούν για να διασφαλιστεί η έναρξη και η ομαλή εξέλιξη της συμβατικής μας σχέσης, όπως για παράδειγμα η ημερομηνία γέννησης σας προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι πληροίτε τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη χρήση προϊόντων νικοτίνης.

    Σε περίπτωση που αρνηθείτε να μας γνωστοποιήσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα, τα οποία κρίνονται αναγκαία για την επίτευξη του σκοπού επεξεργασίας είναι πιθανόν να μην μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε ή να μην μπορούμε ικανοποιήσουμε κάποιο αίτημά σας. Συνεπώς σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα που αφορούν την ταυτοποίησή σας, καθώς επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι απολύτως απαραίτητα και αναγκαία για κάθε συναλλαγή ή συμβατική σχέση σας με την Εταιρεία. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη νομική βάση στην οποία στηριζόμαστε για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ανατρέξτε στην παρακάτω ενότητα με τίτλο "Νομική βάση επεξεργασίας".

    ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 679/2016 για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους  οποίους μπορούμε νομίμως να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι λόγοι αυτοί είναι οι ακόλουθοι:

    Όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών μας (πώληση, εγγύηση συσκευής) και για την ορθή εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων.

    Για την αγορά των προϊόντων μας με φυσική παρουσία, από καταστήματα εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας, για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζετε στη συσκευή σας, ακόμα και για την υποστήριξη της εγγύησης της συσκευής σας, είναι απαραίτητο να επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να μπορούμε να σας ολοκληρώνουμε τις παραγγελίες σας και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης στα προϊόντα που αγοράσατε. Στις περιπτώσεις αυτές που επιλέγετε το φυσικό τρόπο συναλλαγής μπορούμε να σας παρέχουμε τις ως άνω υπηρεσίες μας, μέσω δικτύου εξουσιοδοτημένων φυσικών καταστημάτων συνεργατών μας.

    Όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται για λόγους υποστήριξης και διαφύλαξης των εννόμων συμφερόντων μας

    Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν είναι προς το έννομο συμφέρον μας να το πράξουμε, και  μια τέτοια ενέργεια δεν αντισταθμίζεται από οποιαδήποτε πιθανή ζημία για εσάς.

    Ενδεικτικά επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου:

    • Να μας βοηθήσετε να αξιολογήσουμε αντικειμενικά και να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας (όνομα, τηλέφωνο ή email) για να διεξάγουμε έρευνα ικανοποίησης πελατών ή έρευνα αγοράς στους καταναλωτές του Vuse.
    • Να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας και να τους προσφέρουμε χρήσιμες για αυτούς πληροφορίες και τις κατάλληλες υπηρεσίες.
    • Να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
    • Να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε τα συστήματά μας ασφαλή και να αποτρέψουμε τυχόν ανεπίτρεπτη πρόσβαση ή επιθέσεις στον κυβερνοχώρο

    Όταν μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

    Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις η  επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων  διενεργείται μόνο εφόσον έχετε παράσχει τη ρητή συγκατάθεσή σας. Η μη παροχή των πληροφοριών αυτών ωστόσο θα μας εμποδίσει να επεξεργαστούμε πολλές δυνατότητες νέων συναλλαγών και επικοινωνίας που θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε, όπως ή την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου μας προκειμένου να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες μας. Επίσης η μη συναίνεση του χρήστη στη λήψη προσωποποιημένης πληροφόρησης εμποδίζει τη βελτίωση της εμπορικής μας προσφοράς και την αποστολή εξατομικευμένων ενημερώσεων που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες του ενδιαφέροντος του.

    Όταν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας σας ζητάμε τη συγκατάθεσή σας  για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για συγκεκριμένους σκοπούς που αναφέρονται στη συνέχεια ενδεικτικά. Για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της εταιρείας μας, που προκύψει στο μέλλον και η οποία βασίζεται στη  συγκατάθεσή σας, θα σας παράσχουμε επαρκείς πληροφορίες πριν από την έναρξη της επεξεργασίας, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν επιθυμείτε ή όχι να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας.  

    Ειδικότερες περιπτώσεις στις οποίες θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας πριν χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας είναι ενδεικτικά, για την αποστολή προσκλήσεων σε εκδηλώσεις, ενημερωτικών δελτίων, ενημερώσεων σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις ειδικές προσφορές μας και για άλλες προωθητικές ενέργειες, τις οποίες δράσεις μας θα επικοινωνούμε σε εσάς κάνοντας χρήση, είτε του e-mail σας, είτε του αριθμού κινητού σας τηλεφώνου (στην περίπτωση της αποστολής SMS, Viber ή τηλεφωνικά). Σας ενημερώνουμε ότι η δήλωση συγκατάθεσής σας αποθηκεύεται στην πελατειακή μας βάση δεδομένων και αποτελεί τον οδηγό μας για την ενημέρωση που επιθυμείτε (ή δεν επιθυμείτε) να λαμβάνετε για το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της Εταιρείας μας.

    Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

    Όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για να εξυπηρετήσουμε την μεταξύ μας σύμβαση και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

    Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αγοράζετε on-line τα προϊόντα μας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.vuse.com/gr), προκειμένου ετοιμάσουμε την παραγγελία σας και να σας την αποστείλουμε στη διεύθυνση που επιθυμείτε. Έτσι στο πλαίσιο αυτό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που μας γνωρίζετε και τα οποία είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης, ενώ ενδέχεται να ζητήσουμε και συμπληρωματικά στοιχεία προς διευκόλυνση της παράδοσης της παραγγελίας σας. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εγγραφή της συσκευής σας στο δίκτυο Vuse της εταιρείας μας, με σκοπό την παροχή εγγύησης ή όταν επιθυμείτε να εκφράσετε οποιαδήποτε ερώτηση ή παράπονό σας αναφορικά με συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.

     

    Όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για να συμμορφωθούμε με υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το νόμο.

    Είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτό υπαγορεύεται ρητώς από διάταξη νόμου ή στο πλαίσιο της κανονιστικής συμμόρφωσης, για παράδειγμα την επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς φορολογικούς.

     

    ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Τα προσωπικά σας δεδομένα  (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, ταχυδρομικός κώδικας, οικονομικά στοιχεία, ημερομηνία γέννησης και, εφόσον συμπληρώσετε ερωτηματολόγια έρευνας, τα δεδομένα που παρέχονται σε αυτά) θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις αρχές της αναγκαιότητας, της αναλογικότητας, της νομιμότητας, και της διαφάνειας.

    Όσον αφορά τους προαναφερθέντες σκοπούς, οι προσωπικές πληροφορίες σας υποβάλλονται σε επεξεργασία κυρίως ηλεκτρονικά.

    Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται κυρίως ηλεκτρονικά, ενδεικτικώς για τους ακόλουθους σκοπούς:

    α) Παροχή υπηρεσιών με φυσική συναλλαγή, ή την εκτέλεση ηλεκτρονικών παραγγελιών για την αγορά προϊόντων  και την υποστήριξη των αιτημάτων σας: Για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, να παραδώσουμε την παραγγελία σας, ή για να σας παρέχουμε διαρκή υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε αναφορικά με τη συσκευή σας, θα πρέπει να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας γνωστοποιείτε, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνσή σας, η ημερομηνία γέννησης, στοιχεία επικοινωνίας σας κλπ.

    β) Αποστολή ενημερωτικού δελτίου: όταν συμφωνείτε να λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, SMS ή Viber ενημερώσεις και νέα σχετικά με εμπορικές πρωτοβουλίες, διαγωνισμούς και άλλα διαφημιστικά και προωθητικά υλικά της BAT. Επιπλέον θα χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για την ενημέρωσή σας αναφορικά με προωθητικές πρωτοβουλίες μας, πρόσκληση σε εκδηλώσεις που διοργανώνουμε  κλπ. για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας μας.

    γ) Δημιουργία του καταναλωτικού σας προφίλ: με την προηγούμενη συναίνεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό να συγκεντρώνουμε τις καταναλωτικές συνήθειες και να σας αποστέλλουμε εξατομικευμένη πληροφόρηση.

    ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

    Όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στην εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης ή για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από το νόμο  για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. 

    Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities) τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

    Οι προσωπικές πληροφορίες θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και, σε κάθε περίπτωση, κατά τρόπο που εγγυάται την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα τους, εμποδίζοντας τη γνωστοποίηση ή τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση, την τροποποίηση ή την καταστροφή τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

    Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τρίτους σε ορισμένες περιπτώσεις που προϋποθέτουν την  επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

    Οι τρίτοι που ασχολούνται με αυτές τις δραστηριότητες έχουν επιλεγεί προσεκτικά, είναι ειδικοί, ικανοί, αξιόπιστοι και προσφέρουν επαρκείς εγγυήσεις όσον αφορά τη συμμόρφωσή τους με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς που διέπουν την επεξεργασία δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ ασφαλείας τέτοιων προσωπικών πληροφοριών.

    Η Εταιρεία έχει ορίσει τους εν λόγω τρίτους ως Εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων ή σε κάθε περίπτωση τους έχει ρητά εξουσιοδοτήσει για την επεξεργασία που περιγράφεται στην παρούσα δήλωση. Επιπλέον η Εταιρεία έχει προχωρήσει σε υπογραφή σύμβασης που προβλέπει τις υποχρεώσεις που επιβάλλει  το κανονιστικό και εθνικό πλαίσιο αναφορικά με την σύννομη, διαφανή και ασφαλή επεξεργασία των δεδομένων σας.

    Η Εταιρεία θα ελέγχει περιοδικά ότι οι τρίτοι εκτελούν τα αντίστοιχα καθήκοντά τους και ότι συμμορφώνονται με τα μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών.

    Η Εταιρεία συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες, οργανωμένες σε δίκτυο φυσικών καταστημάτων, με σκοπό την διάθεση των προϊόντων της στην φυσική αγορά και σε καταναλωτές, οι οποίοι επιθυμούν το φυσικό τρόπο συναλλαγής. Κατά την αγορά προϊόντων, οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας, μεταπωλητές, επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, με σκοπό να ολοκληρώσουν την αγορά προϊόντων, ακόμα δε να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίσει ο πελάτης από τη χρήση της συσκευής, ή ακόμα να εξυπηρετήσουν την εγγύηση του αγορασθέντος προϊόντος, καθώς επίσης και για να καταχωρίσουν για λογαριασμό της Εταιρείας τις αντίστοιχες θετικές δηλώσεις των καταναλωτών για λήψη ενημερωτικού υλικού μέσω διαφόρων καναλιών, εφόσον οι τελευταίοι το επιθυμούν .  

     

    Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής συναλλαγής, η Εταιρεία με σκοπό την ολοκλήρωση μιας online αγοράς μέσω της ιστοσελίδας της και για την παράδοση των προϊόντων στον πελάτη, συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες που προωθούν, οργανώνουν την παραγγελία και τιμολογούν τα προϊόντα της συναλλαγής, καθώς και με  συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.

     

    Η Εταιρεία μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, έτσι ώστε να υποβάλλονται σε επεξεργασία με σκοπό τη διεξαγωγή αναλύσεων της αγοράς και επεξεργασίες δεδομένων, στατιστικών ή στοχευμένων, για προϊόντα προς πώληση.

    Η Εταιρεία μπορεί επίσης να παρέχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτες συμβεβλημένες εταιρείες με σκοπό την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση της βάσης δεδομένων της.

    Η Εταιρεία μπορεί να κοινοποιήσει τα δεδομένα σας, για την επεξεργασία και την ανεξάρτητη χρήση, στις άλλες εταιρείες του ομίλου British American Tobacco που εδρεύουν στο εξωτερικό για τη διεξαγωγή αναλύσεων αγοράς και επεξεργασιών, στατιστικών ή στοχευμένων, σχετικά με τα προϊόντα προς πώληση από τους εν λόγω τρίτους, και για να προσδιοριστούν δραστηριότητες προώθησης ή προσφορές.

    Η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πραγματοποιείται μόνο προς χώρες οι οποίες εγγυώνται επαρκή προστασία στον ενδιαφερόμενο βάσει απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή/και σύμφωνα με τις επαρκείς εγγυήσεις που παρέχει ο Κανονισμός 679/2016 της ΕΕ.

    Η Εταιρεία μπορεί επίσης να κοινοποιήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες στις δημόσιες αρχές, εφόσον απαιτείται από νόμους, κανονισμούς, διοικητικά ή δικαστικά μέτρα κ.λπ.

    ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ - ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    Ενημερώνουμε τον χρήστη ότι ο ισχύον ευρωπαϊκός κανονισμός περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και η σχετική εθνική νομοθεσία τού παρέχουν ειδικά δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, καθώς και εναντίωσης στην επεξεργασία και τη δυνατότητα μεταφοράς των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13 έως 22 του Κανονισμού 2016/679 της ΕΕ. Συγκεκριμένα:

    Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:
    Αυτό το δικαίωμα σάς δίνει τη δυνατότητα να διατυπώσετε αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν αυτή γίνεται για έναν από τους παρακάτω λόγους:

    • για τους σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε
    • για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε καθήκον δημοσίου συμφέροντος ή
    • για επιστημονικούς, ιστορικούς, ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς.


    Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης

    Σε περίπτωση που έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για ορισμένες δραστηριότητες, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για το σκοπό για τον οποίο συναινέσατε, εκτός εάν θεωρήσουμε ότι υπάρχει εναλλακτική νομική βάση για να δικαιολογηθεί η συνεχιζόμενη επεξεργασία των δεδομένων σας για το σκοπό αυτό, οπότε θα σας ενημερώσουμε για αυτή την επεξεργασία.

     

    Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να απευθύνετε γραπτώς το αίτημά σας στο E-mail: dpo@bat.com . Επιπλέον, σε κάθε διαφημιστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπάρχει ένας σύνδεσμος που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την αποστολή των ενημερωτικών δελτίων μας και άλλων προωθητικών ενεργειών.

    Δικαίωμα πρόσβασης

    Μπορείτε να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς προκειμένου να έχετε πλήρη επίγνωση και να μπορείτε να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Η δυνατότητα πρόσβασης στις πληροφορίες σας δεν συνεπάγεται επιπλέον χρέωση, εκτός εάν συντρέχει ειδικότερη περίπτωση, η οποία προβλέπεται από τον Κανονισμό. Όπου μας επιτρέπεται νομικά να το πράξουμε, ενδέχεται να απορρίψουμε το αίτημά σας. Αν απορρίψουμε το αίτημά σας, θα σας απαντήσουμε ειδικώς και αιτιολογημένα για τους λόγους της απόρριψης.

    Δικαίωμα διαγραφής

    Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Η άσκηση του δικαιώματος αυτού δικαιολογείται ιδίως όταν:

    • Τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα.
    • Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας και δεν υπάρχει άλλος βάσιμος λόγος για να συνεχίσουμε.
    • Τα δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία παράνομα.
    • Είναι απαραίτητο να διαγραφούν τα δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας βάσει του νόμου ή
    • Αντικρούετε την επεξεργασία και δεν είμαστε σε θέση να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για τη συνέχιση της επεξεργασίας μας.

    Θα μπορούσαμε να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας για διαγραφή μόνο σε περιορισμένες περιπτώσεις εξηγώντας σας πάντα το λόγο, όπως για παράδειγμα όταν υφίσταται και εκτελείται μεταξύ μας σύμβαση.
    Όταν συμμορφωνόμαστε με ένα έγκυρο αίτημα για τη διαγραφή δεδομένων, θα λάβουμε όλα τα εύλογα εφικτά βήματα για τη διαγραφή των σχετικών δεδομένων.

    Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

    Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα αν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς ή να έχετε αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τα νόμιμα συμφέροντά μας. Εάν έχουμε διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, θα τους ενημερώσουμε για το αίτημά σας να περιοριστεί η επεξεργασία των δεδομένων σας, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια. Σε περίπτωση άρσης τυχόν περιορισμών στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως από πριν.

    Δικαίωμα διόρθωσης

    Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή ή ελλιπή προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Εάν έχουμε διαβιβάσει αυτά τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, θα τους ενημερώσουμε για τη διόρθωση, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια. Στην περίπτωση που δεν υλοποιήσουμε το αίτημά σας για κάποιο νόμιμο λόγο θα σας απαντήσουμε αιτιολογημένα σχετικώς.


    Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων

    Εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε τα προσωπικά σας δεδομένα μεταξύ πάροχων υπηρεσιών. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι είστε σε θέση να μεταφέρετε τα στοιχεία που διατηρούμε για εσάς σε άλλο τρίτο μέρος. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα σας παρέχουμε τα δεδομένα σας σε μια ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή λογισμικού, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα. Εναλλακτικά, μπορούμε να μεταφέρουμε απευθείας τα δεδομένα για εσάς.

    Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ANDERSEN LEGAL, email: dpo@bat.com

    Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να υποβάλετε ερωτήσεις ή να ασκήσετε τα δικαιώματά σας με τους παρακάτω τρόπους :

    • να μεταβείτε στο πεδίο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ της σελίδας ή
    • Ταχυδρομικά, στη διεύθυνση Αγίου Θωμά 27, Μαρούσι, Αττική, ΤΚ 15124 ή
    • Τηλεφωνικά, στον αριθμό 8005001450

    Ενημερώνουμε επίσης τον χρήστη ότι σύμφωνα με το άρθρο 77 του Κανονισμού της ΕΕ, εάν πιστεύετε ότι η επεξεργασία που σας αφορά παραβαίνει τον προαναφερθέντα Κανονισμό, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

    • Ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα
    • Τηλεφωνικό Κέντρο: + 30-210 6475600
    • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: complaints@dpa.gr 

Το προϊόν αυτό περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εξαιρετικά εθιστική ουσία.

Group_2444

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

Παρακαλώ επιβεβαίωσέ μας την ηλικία σου πριν την είσοδο σου στη σελίδα*

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.